Sæt dit brand i spil

Vi hjælper virksomheder til synlighed via PR, influencer marketing og journalistisk funderet kommunikation.

Samtidig har vi stor erfaring med både forberedelse og håndtering af mediekriser og issue management for enkeltpersoner såvel som virksomheder.

we do

Vores
kompetencer

we do

PR

PR handler om synlighed og om at få målgruppen til at tale om og erindre din virksomhed på en positiv måde. PR er med til at forme din fortælling overfor interessenter, kunder og omverdenen. En særdeles vigtig disciplin, der kræver både indsigt, et bredt journalistisk netværk og et skarpt øje for den rette vinkel for at kunne lykkes.

Læs mere

Medietræning

Er du klar til at fortælle dit vigtigste budskab på to minutter, mens kameraet ruller? Medietræning handler om at blive skarp på sit budskab, at kunne formulere sig så præcist, at der ikke er tvivl om, hvad du eller din organisation mener og samtidig gøre det på en måde, der er afslappet og troværdig.

Læs mere

Influencer marketing

Influencer marketing er en kommunikationsdisciplin, der beror på det autentiske match mellem brand og influent. Vi går til opgaven med et strategisk fokus, og sammen tilrettelægger vi målet for kampagnen, så vi sikrer, at der sammenhæng mellem forventninger, influent og platforme.

Læs mere

Tekstforfatning / content

Er der tale om tekster til hjemmesider, opslag til sociale medier, nyhedsbreve eller flyers og brochurer, er vores fornemste opgave at folde jeres strategiske budskaber ud i den rette tone of voice, så de aktiverer jeres målgruppe på ønskede vis.

Læs mere

Issue management / krisekommunikation

Succesfuld håndtering af en mediestorm står og falder med forberedelsen. Vi hjælper virksomheder med at skabe overblik over potentielle kriser, som ruster jer til at stå stærkt i stormvejr med det nødvendige svarberedskab i form af Q&A, responsstrategi og træning.

Læs mere

SoMe

Uanset om ønsket er at skaffe nye kunder med annoncering på Facebook, Instagram eller LinkedIn eller at skabe synlighed og engagement hos jeres følgere, sørger vi for, at jeres virksomhed får opmærksomhed og synlighed.

Læs mere

Kommunikationsafdeling

Lad os samle alle trådene.​ Flere af vores kunder har valgt ikke at have en intern kommunikationsafdeling, men i stedet at lægge alle opgaver i hænderne på os. Det er tillid, vi værner om. Med løbende check ins og sparring står vi for eksekvering og evaluering, så I hele tiden er med på sidelinjen.

Læs mere

International synlighed

Uanset om det er PR, influencer marketing eller noget helt tredje, hjælper vi på tværs af landegrænser – fra vores kontor i Danmark. Vi har lokale samarbejdspartnere i Norden, og via vores skandinaviske netværk kan vi skabe synlighed for jeres brand på de andre nordiske markeder.

Læs mere