Mød teamet

Vi er et PR- og kommunikationsbureau i hjertet af Aarhus med særlig flair for PR, influencer marketing og content creation. Vi brænder for at levere levende kommunikation, der gør en forskel. Vi skaber synlighed for virksomheder gennem journalistisk funderet kommunikation, og vi sikrer kort vej fra tanke til handling og højt engagement. Vi går til vores opgaver med præcision og pligtopfyldenhed, og vi hjælper med stålsat strategi og fokuserede fortællinger for såvel internationale brands som startups. Vores arbejde er baseret på samarbejde, drivkraft og tillid, og hos wecommunicate bliver du mødt med ærlighed, så vi sammen kan skabe bedst værdi for din virksomhed.
we are
Direktør

Julie Sloth
Blumensaat

Julie Blumensaat er ejer og direktør for bureauet. Hun er uddannet journalist og tidligere pressechef i LEGOLAND. Hendes ekspertise omfatter strategisk rådgivning inden for PR, kommunikation og influencer marketing, krisekommunikation samt medietræning. Julies hjerte banker for krisehåndtering og issue management. Hun hjælper både enkeltpersoner, virksomheder, foreninger og bestyrelser med budskabsformidling og kommunikation. Både i form af budskabstræning, men også som sparringspartner på skriftlig kommunikation.

Rådgiver & projektleder

Camilla Regina
Andersen

Camilla Regina Andersen er rådgiver og projektleder med et skarpt overblik. Hendes ekspertiser omfatter PR, influencer marketing. Camilla har stor erfaring med strategisk planlægning og eksekvering af både influencer- og PR-kampagner på tværs af de fire nordiske lande.  

Rådgiver og projektleder

Zenia Degn
Pejtersen

Zenia Degn Pejtersen er kommunikationsrådgiver og en fremragende projektleder med øje for detaljen. Hendes kernekompetencer omfatter influencer marketing på både YouTube og Instagram og hjælp til virksomhedspositionering via målrettet indhold, strategisk tænkning og planlægning. Samtidig projektleder Zenia alt fra reklamefilmsproduktioner og influenser events til pressemøder.

Praktikant

Helena Møller
Bichel

På sit 6. semester på DMJX er Helena i praktik hos wecommunicate, hvor hun arbejder med influencer marketing og strategisk tekstforfatning. Med en baggrund på 1,5 år hos hummel som en integreret del af deres Group Marketing og Brand Identity team har Helena forfinet sine kommunikative kompetencer og opbygget et bredt interessefelt – lige fra historiefortælling til pressearbejde med en særlig passion for kreativ formidling. Hun brænder især for at bidrage til innovative løsninger og skabe indhold, der skiller sig ud.

Juniorkonsulent

Trine
Mikkelsen

Trine Mikkelsen er DMJX-praktikant hos wecommunicate. Hun hjælper med influencer marketing og strategisk tekstforfatning. Trine er særlig skarp på nicheviden indenfor bl.a. film og gaming, der er særlig velkommen i influencer marketing kampagner både paid og earned.

Hvorfor arbejde sammen med os?

At vælge en PR- eller kommunikationspartner er også et valg om at lægge ansvaret i andre hænder. Det er vi meget bevidste om, og derfor tager vi ingen af vores samarbejder for givet. Du skal vælge wecommunicate, hvis du foretrækker ærlig rådgivning og et samarbejde, hvor vi udfordrer og kommer med input, men hvor du også kan være sikker på, at vi har din virksomheds mål og strategi som vores absolut fornemste pejlemærke.