Praktikant til efteråret 2024

*PRAKTIKANT ER FUNDET*

Vil du gøre karriere inden for PR og kommunikation?
Så bliv vores kommunikationspraktikant til efteråret 2024

Er du vild med PR i alle dets facetter med både klassiske pressemeddelelser, pitch til medier og influencer marketing? Brænder du for SoMe og tekstforfatning? Og vil du prøve kræfter med kommunikation på forskellige platforme på et bureau? Så er det måske dig, vi leder efter!

Wecommunicate søger en skarp kommunikationspraktikant til efteråret 2024. Vi er et PR- og kommunikationsbureau i hjertet af Aarhus med særlig flair for PR, influencer marketing og content creation. Du vil fra dag ét være en del af teamet på lige fod med dine kolleger, og du vil få masser af ansvar og udbytte af dit praktikophold hos os.

DINE ARBEJDSOPGAVER

·       PR-planer og strategisk rådgivning

·       Pressemeddelelser og pitch

·       Projektledelse af influencer marketing fra A-Z

·       SoMe-strategier og content produktion

·       Udarbejdelse og opsætning af nyhedsbreve

·       Content til egne SoMe-kanaler

·       Diverse ad hoc tekstforfatning

·       Udarbejdelse af oplæg og præsentationer

·       Overvågning og afrapportering.

Som praktikant kommer du i berøring med forskellige kunder, og målgrupperne er ligeledes mange. Vi kommunikerer om stort og småt, og derfor er det vigtigt, at du kan finde interesse i alt fra hvalpefoder til legetøj og kulturbranchen.

HVEM ER VI?

Vi er et mindre og ambitiøst team, som brænder for kommunikation, der gør en forskel. Vi er tæt knyttet til vores samarbejdspartnere, der tæller internationale brand og startups som bl.a. LEGO® Koncernen, Plantorama og VetPlanet.

Vores arbejde er baseret på samarbejde, drivkraft og tillid, og vi har det altid sjovt undervejs.

Læs mere på vores hjemmeside her.

Vi forestiller os, at…
Du studerer på kommunikationsuddannelsen på DMJX og er service-minded, nysgerrig og handlekraftig. Du er en skarp formidler, der tør tage ansvar og har mod på at følge egne projekter til dørs, når vi til tider strammer skoene og løber stærkt. Da vi er et mindre bureau, garanterer vi, at du vil være med i alle faser af vores spændende projekter, og derfor er du også klar på at udvikle dit projektleder-gen. Da en del kommunikation med kunderne foregår på engelsk, er det nødvendigt, at du føler dig skriftligt tilpas i sproget.

Det praktiske
Stillingen er fuldtid med opstart i august, og forløbet varer 6 måneder. Praktikken er ulønnet. Du bliver tilknyttet en mentor, og vi sikrer løbende sparring og statusmøder. Vi holder til i lyse lokaler på Ryesgade, og vi er både fleksible i forhold til hjemmearbejdsdage og eventuelt studiejob.

Send din ansøgning og CV til camilla@wecommunicate.dk, smid et link til din LinkedIn-profil, eller invitér dig selv til en kop kaffe, te eller Pepsi Max. Metoden er op til dig, og vi glæder os til at høre fra dig 😊

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Camilla Andersen på +45 28 70 31 80. Vi afholder løbende samtaler.

Del dette indlæg:

Flere indlæg